Салат Три на Три

Смачний і простий у приготуванні салат на зиму.

Інгредієнти

баклажани — 3 шт
солодкий перець — 3 шт
томати — 3 шт
цибуля ріпчаста — 3 шт
сіль — 1 чайна ложка
цукор — 1 чайна ложка
оцет 9% — 50г
масло рослинне — 100 г

Як приготувати Салат «Три на Три»

Салат називається «три на три» тому що всіх овочів беремо по три штуки. Салат простий у приготуванні і смачний. Годиться як самостійну страву і як соус до макаронів наприклад.

Покроковий рецепт

Всі овочі миємо,цибулю чистимо та миємо.


Баклажани і помідори ріжемо шматочками .

Солодкий перець ріжемо на четвертинки і нарізаємо не тонкою смужкою.

Цибулю ріжемо четвертинками кілець.


Змішуємо сіль,цукор,оцет і рослинне масло,виливаємо на сковороду викладаємо овочі,перемішуємо і тушкуємо 20 хвилин.

Потім овочі викладаємо в стерилізовані банки накриваємо прокипячеными кришками,ставимо їх у каструлю на водяну баню і стерилізуємо 15 хвилин. Потім банки виймаємо, закатуємо і все салат готовий.

Дивіться також:  Салат на зиму Мамині помідори