Солянка по-польськи з мясом і ковбасками

Солянка по-польськи з мясом і ковбасками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

І свинина, і яловичина чудово поєднується з різними овочами, в тому числі і з білокачанної капустою. Ковбаски роблять страву більш насиченим.

Інгредієнти

суміш різних мелених перців – за смаком
капуста білокачанна – 500 гр
ковбаски – 3 шт.
сіль морська – за смаком
ароматне масло оливкове – 2 ст. ложки
великий лук – дві штуки
м’ясна вирізка – 250 гр можна взяти навпіл свинину і яловичину
подрібнений часник – 2 ч. ложки
пір’я зеленого лука – один маленький пучок

Як приготувати Солянка по-польськи з м’ясом і ковбасками