Солянка по-польськи з мясом і ковбасками

І свинина, і яловичина чудово поєднується з різними овочами, в тому числі і з білокачанної капустою. Ковбаски роблять страву більш насиченим.

Інгредієнти

суміш різних мелених перців — за смаком
капуста білокачанна — 500 гр
ковбаски — 3 шт.
сіль морська — за смаком
ароматне масло оливкове — 2 ст. ложки
великий лук — дві штуки
м’ясна вирізка — 250 гр можна взяти навпіл свинину і яловичину
подрібнений часник — 2 ч. ложки
пір’я зеленого лука — один маленький пучок

Як приготувати Солянка по-польськи з м’ясом і ковбасками

І свинина, і яловичина чудово поєднується з різними овочами, в тому числі і з білокачанної капустою. Ковбаски роблять страву більш насиченим. Солянка з м’ясом і ковбасою відмінно підходить для ситного обіду.

Покроковий рецепт

Промиту м’ясну вирізку нарізати невеликими кубиками, викласти їх в сковороду і обсмажувати декілька хвилин при епізодичному помішуванні.

Потім нарізати кружечками ковбаску. Закинути її до м’яса і смажити все на невеликому вогні, періодично помішуючи.

В цей же час почистити цибулю і часник. Потім цибулю дрібно нарізати, перекласти в сковороду разом з подрібненим часником.

Насипати суміш перців, продовжити смажити інгредієнтів при періодичному помішуванні на тихому вогні кілька хвилин.

Промити білокачанну капусту, порізати. Перекласти овоч в сковорідку, додати трохи солі, гарненько все перемішати, влити трохи окропу, накрити посуд кришкою. Потім тушкувати компоненти хвилин п’ятнадцять.

Подавати тушковане м’ясо з ковбасками і капустою в теплому вигляді зі свіжими овочами. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Курячі стегенця, запечені з кольоровою капустою під сиром