Сосиски в дріжджовому тесті, смажені на сковороді

Якщо ви любите сосиски в тісті, то обов’язково візьміть на озброєння цей простий рецепт їх приготування. «Оболонка» для сосисок – це дріжджове тісто.

Інгредієнти

Тісто дріжджове — 250 гр
Сосиски — 5 шт.
Борошно — 1 ст. л.
Масло рослинне — 70 мл

Як приготувати Сосиски в дріжджовому тесті, смажені на сковороді

Для рецепту беремо або самостійно замішане на дріжджах тісто, або купуємо вже готовий напівфабрикат. Сосиски використовуємо будь-якого сорту – ваші улюблені. Для реалізації рецепта знадобиться сковорода.

Покроковий рецепт

Дріжджове тісто ділимо на шматочки вагою від 35 до 50 гр.

Робочу зону столу припорашиваем борошном, і кожен шматочок тіста розкачуємо в овальну корж за довжиною дорівнює довжині сосиски.

З сосисок видаляємо оболонку, викладаємо їх на тестяную оболонку.

Скріплюємо оболонки так, як робимо пиріжки. Аналогічно «пакуємо» в тісто інші сосиски.

На сковороду вливаємо олію. Прогріваємо його добре. Підготовлені сосиски викладаємо на сковороду в розігріту олію.

Обсмажуємо сосиски в тісті з кожного боку до утворення рум’яної скоринки.

А щоб видалити із сосисок у тісті зайве масло, просто зі сковороди викладаємо їх на серветки.

Всім приємного перекусу!

Дивіться також:  Пегодя – пиріжки на пару