Сосиски в дріжджовому тесті, смажені на сковороді

Сосиски в дріжджовому тесті, смажені на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дріжджове тісто ділимо на шматочки вагою від 35 до 50 гр.

Робочу зону столу припорашиваем борошном, і кожен шматочок тіста розкачуємо в овальну корж за довжиною дорівнює довжині сосиски.

З сосисок видаляємо оболонку, викладаємо їх на тестяную оболонку.

Скріплюємо оболонки так, як робимо пиріжки. Аналогічно «пакуємо» в тісто інші сосиски.

На сковороду вливаємо олію. Прогріваємо його добре. Підготовлені сосиски викладаємо на сковороду в розігріту олію.

Обсмажуємо сосиски в тісті з кожного боку до утворення рум’яної скоринки.

А щоб видалити із сосисок у тісті зайве масло, просто зі сковороди викладаємо їх на серветки.

Всім приємного перекусу!