Дріжджове тісто ділимо на шматочки вагою від 35 до 50 гр.
Робочу зону столу припорашиваем борошном, і кожен шматочок тіста розкачуємо в овальну корж за довжиною дорівнює довжині сосиски.
З сосисок видаляємо оболонку, викладаємо їх на тестяную оболонку.
Скріплюємо оболонки так, як робимо пиріжки. Аналогічно «пакуємо» в тісто інші сосиски.
На сковороду вливаємо олію. Прогріваємо його добре. Підготовлені сосиски викладаємо на сковороду в розігріту олію.
Обсмажуємо сосиски в тісті з кожного боку до утворення рум’яної скоринки.
А щоб видалити із сосисок у тісті зайве масло, просто зі сковороди викладаємо їх на серветки.
Всім приємного перекусу!