Цукіні зі спаржею і солодким перцем на грилі

Приготуємо овочі на грилі і заправимо спеціальним соусом

Інгредієнти

Цукіні — 2 шт
Спаржа — 4-5 стебел
Червоний солодкий перець — 1/2 шт
Оливкова олія — 1/4 склянки
Яблучний оцет — 1/4 склянки
Петрушка — 10 гр
Сіль — За смаком
Часник — 1 зубчик

Як приготувати Цукіні зі спаржею і солодким перцем на грилі

Просто, смачно і підходить для тих, хто віддає перевагу здоровий спосіб життя, так як не смажиться на олії

Покроковий рецепт

Помити овочі, спаржу почистити овочечисткою, зрізати трердые частині ніжки

Тонко нарізати цукіні уздовж, нарізати перець

Добре розігріти сковороду гриль і викласти перець і спаржу, обсмажувати декілька хвилин, періодично перевертаючи

Потім обсмажити цукіні по кілька хвилин з кожного боку

Чистимо часник і дрібно нарізаємо


Готуємо соус: у склянку наливаємо оцет, олію, додаємо часник, сіль і петрушку і добре все перемішуємо

Викладаємо готові овочі на тарілку і поливаємо соусом, потім дамо трохи просочитися

Готово! Подаємо як закуску або гарнір. Приємного апетиту

Дивіться також:  Гарнір з квасолі з цибулею та морквою