А-ля Рататуй з сиром і часником

А-ля Рататуй з сиром і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Процес приготування А-ля Рататуй:
Поріжте помідори, цукіні/кабачок тоненькими скибочками (кілька міліметрів).

У форму розкладіть овочі віялом, чергуючи.

Рослинна олія (чотири столові ложки) вилийте в пиалку. Додайте дрібно нарізаний часник і спеції: сіль, перець, базилік (за бажанням).

Отриманою сумішшю полийте овочі.

Накрийте форму з Рататуєм фольгою, постарайтеся не залишати відкритих місць.

Відправляємо овочеве блюдо в духовку, присипавши попередньо сиром. Духовку попередньо розігріти до 190 градусів.

Рататуй буде готовий через 80 хвилин. Приємного апетиту!