Абрикосове суфле

Абрикосове суфле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На готування не піде багато часу, зате ласощі стане вдалим завершенням вечора.

Покроковий рецепт

Абрикоси промивають, очищають від кісточок і заливають чистою водою. Ставлять на плиту і варять десять хвилин, далі протирають через сито.

До отриманої абрикосовому пюре додають масло з вершками, крохмалем і цукром. Слідом вводять шість яєчних жовтків, нагрівають і збивають за допомогою міксера, щоб вийшла однорідна густа маса.

Яєчні білки окремо збивають в круту пінку, додають до абрикосової масі, вливають лимонний сік і збивають, поки маса не охолоне. Потім перекладають у форму і запікають півгодини при 110 градусах.

Ароматне повітряне суфле краще всього подавати в гарячому вигляді. Десерт не потребує прикрасах.