На готування не піде багато часу, зате ласощі стане вдалим завершенням вечора.
Покроковий рецепт
Абрикоси промивають, очищають від кісточок і заливають чистою водою. Ставлять на плиту і варять десять хвилин, далі протирають через сито.
До отриманої абрикосовому пюре додають масло з вершками, крохмалем і цукром. Слідом вводять шість яєчних жовтків, нагрівають і збивають за допомогою міксера, щоб вийшла однорідна густа маса.
Яєчні білки окремо збивають в круту пінку, додають до абрикосової масі, вливають лимонний сік і збивають, поки маса не охолоне. Потім перекладають у форму і запікають півгодини при 110 градусах.
Ароматне повітряне суфле краще всього подавати в гарячому вигляді. Десерт не потребує прикрасах.