Ананасовий салат з пудингом і зефіром

Ананасовий салат з пудингом і зефіром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для любителів ананасів і солодких салатів рекомендується спробувати це блюдо. По рецепту салат виходить чудовим – може стати повноцінним десертом.

Покроковий рецепт

1. Спочатку ананаси нарізати дуже дрібними кубиками.

2. Ананаси кладуть в глибоку чашку і додають сухий пудинг.

3. Сюди ж додають дрібно рубані горішки, кокосову стружку і міні-зефір маршмеллоу. Все гарненько перемішати.

4. Натягнути на блюдо харчову плівку і прибрати в холодильник на пару годин.

5. Десертний салат з ананасів викласти в креманки і подавати до столу, прикрасивши ананасами і листочками м’яти.

6. Цукор додавати не варто – салат і так вийде солодким за рахунок пудингу, ананасів і зефіру.