Апельсинове сорбет-морозиво

Апельсинове сорбет-морозиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей десерт трохи схожий на морозиво, але все ж, я б назвала його сорбет, так як готується він з апельсинового соку, з додаванням вершків.

Інгредієнти

Апельсиновий свіжовичавлений сік – з 3-4 середніх апельсинів – 1,5 склянки
Вершки (можна використовувати жирне молоко) – 1 склянка
Ванільний екстракт – чайна ложечка

Як приготувати Апельсинове сорбет-морозиво

Для приготування знадобляться формочки для морозива. Залежно від розміру, приблизно, 6 формочок.

Покроковий рецепт

Готуємо:
1. Вичавіть сік з апельсинів.

2. У молоко або вершки додайте ванільний екстракт рідкий, перемішайте і додайте сік, який вичавили. Перемішайте ще раз.

3. Вилийте отриману масу у форму для заморозки. Приберіть в морозилку мінімум на 2 години.

4. По закінченні часу вийміть форму з морозильної камери, зробіть з сорбету кульки, розкладіть по спеціальним (для морозива) формах.

5. Прикрасити вершками і фігуркою з марципана (фігурки продаються готові в супермаркетах). Діткам такий десерт точно сподобається! Приємного апетиту!