Ніжне морозиво з солодких персиків

Ніжне морозиво з солодких персиків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжне персикове морозиво.

Інгредієнти

жирна сметана – половина склянки
шматочки консервованих персиків – 420 г
тростинний цукор – пісок- половина склянки
сік цитрусовий свіжовіджатий – половина ч. ложки
вершки середньої жирності – один повний стакан
ванільний цукор – пісок- половина пакетика

Як приготувати Ніжне морозиво з солодких персиків

З консервованих солодких персиків можна приготувати чудове морозиво.

Покроковий рецепт

Шматочки консервованих персиків викласти в миску разом з солодкою рідиною з банки, додати лаймовий або якийсь інший цитрусовий сік, пюрировать все блендером, потім насипати ванільний і тростинний цукор, влити необхідну кількість вершків.

Додати сметану і збити всі ще раз блендером до утворення гладкої і абсолютно однорідної маси, потім перекласти приготовану персиковий десерт в контейнер з пластику, призначений для заморозки, відправити цю ємність в морозильну камеру.

Періодично персикове морозиво необхідно виймати з морозильної камери і перемішувати, а через чотири години приготований освіжаючий десерт можна подавати до столу.