Виходять дуже смачні, ніжні і корисні сирники. Особливо, якщо готувати з домашнього сиру та сметани. Дітям точно сподобаються, а батькам тим більше.
Покроковий рецепт
Сир, сметану, цукор, сіль подрібнити і змішати блендером. Якщо сир з кислинкою, можна додати трохи більше цукру. Обов’язково збивати і подрібнити блендером. Завдяки йому, маса стає однорідною, ніжною і повітряної.
Додати яйця, змішати блендером.
Помити, почистити і висушити родзинки. Можна приготувати сирники і без родзинок, але з ним набагато смачніше і соковитіше.
Додати до сиру цедру одного апельсина, манну крупу і родзинки, перемішати.
На деко з пергаментним папером, викласти сирники у вигляді невеликих кружечків. Випікати 30-35 хвилин в духовці при температурі 180-200 градусів. Щоб урізноманітнити смак ласощів, можна змінювати начинку. Це можуть бути різні улюблені сухофрукти або ягоди.