У складі головним компонентом є апельсин,саме він надає особливий аромат кексу і неповторний смак!
Інгредієнти
Апельсин – 1 | |
Яйця – 3 | |
Цукор – 3/4 склянки | |
Борошно – 1/2 склянки | |
Розпушувач – 1/2 ч. ложка |
Рецепт апельсинового кексу підійде для тих,хто стежить за своєю фігурою і в той же час дуже любить десерти. В складі немає ні грама масла, мінімум калорій і,що дивно, дуже економний варіант домашнього пирога!
Покроковий рецепт
1. Для початку потрібно залити водою один великий апельсин, і поварити його на невеликому вогні протягом 5 хвилин. Дати охолонути
2. Збити 3 яйця з цукром у блендері до утворення білої піни,збивати краще протягом 5-8 хвилин.
3. У збиту масу додати половину склянки борошна і половину чайної ложки розпушувача,добре збити
4. Остиглий апельсин розділити на невеликі частини, разом з шкіркою покласти все в блендер і приготувати апельсинове пюре. Потім додати суміш в тісто.
5. Форму змастити маслом. І відправити кекс в духовку,розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.
6. Готовий пиріг можна прикрасити ягодами або фруктами! Приємного апетиту!