Апельсиновий кекс

Апельсиновий кекс – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У складі головним компонентом є апельсин,саме він надає особливий аромат кексу і неповторний смак!

Інгредієнти

Апельсин – 1
Яйця – 3
Цукор – 3/4 склянки
Борошно – 1/2 склянки
Розпушувач – 1/2 ч. ложка

Як приготувати Апельсиновий кекс

Рецепт апельсинового кексу підійде для тих,хто стежить за своєю фігурою і в той же час дуже любить десерти. В складі немає ні грама масла, мінімум калорій і,що дивно, дуже економний варіант домашнього пирога!

Покроковий рецепт

1. Для початку потрібно залити водою один великий апельсин, і поварити його на невеликому вогні протягом 5 хвилин. Дати охолонути

2. Збити 3 яйця з цукром у блендері до утворення білої піни,збивати краще протягом 5-8 хвилин.

3. У збиту масу додати половину склянки борошна і половину чайної ложки розпушувача,добре збити

4. Остиглий апельсин розділити на невеликі частини, разом з шкіркою покласти все в блендер і приготувати апельсинове пюре. Потім додати суміш в тісто.

5. Форму змастити маслом. І відправити кекс в духовку,розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.

6. Готовий пиріг можна прикрасити ягодами або фруктами! Приємного апетиту!