Апетитні бутерброди на кожен день для ситного сніданку в мікрохвильовій печі.
Інгредієнти
пшеничний хліб – 4 скибки | |
пісна шинка або варене м’ясо – приблизно 50 г | |
сир – 100 г | |
помідор – 1 невеликий | |
часник – 1 зуб | |
маслини – 8 шт. | |
кетчуп і майонез – 1 ст. л. | |
будь-яка пряна зелень – за смаком | |
сіль – за смаком |
Невигадливі бутерброди вихідного дня по суті являють собою, практично, міні піцу, запечену в мікрохвильовій печі.
Покроковий рецепт
З’єднати в невеликій піалі кетчуп з майонезом.
Часник після очищення розчавити пресом або ножем, ввести в підготовлений соус.
Ковбасу або шинку порізати дрібними шматочками.
Томат і маслини тонко нарізати кільцями.
Сир подрібнити дрібної теркою.
Обрану зелень після промивання порубати.
Кожен шматок хліба змастити соусом.
Розкласти на змащене хліб бруски ковбаси або шинки, потім кільця томату і маслин, далі рубану зелень.
Зверху припорошити сиром.
Підігріти при потужності 100 % півхвилини до розплавлення сиру.