Апетитний борщ на курячому бульйоні

Апетитний борщ на бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У кожної господині є свої кулінарні принципи і способи приготування ситного і смачного борщу. У нашому представленому рецепті для бульйону використовується курка.

Інгредієнти

Курка – 400 гр
Капуста – 250 гр
Морква – 1 штука
Цибуля червоний – 1 штука
Картопля – 3 штуки
Буряк – 1 штука
Масло рослинне – 40 мл
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Апетитний борщ на курячому бульйоні

Приготування апетитного борщу на основі курячого бульйону не є складним, рецепт освоїть навіть дебютував кухар. Для початку відварюємо будь-які частини курки до готовності. Також окремо слід відварити буряк. Виймаємо курку з каструлі, бульйон приправляємо до смаку сіллю і продовжуємо реалізацію рецепта.

Покроковий рецепт

На обробній дошці зручним способом шаткуємо капусту. Нарізку з білокачанної капусти перекладаємо в курячий бульйон.

Очищаємо картопляні бульби, нарізаємо їх середніми кубиками. Відразу відправляємо картоплю в каструлю до капусти. Трохи зменшуємо вогонь, продовжуємо варити.

Морква натремо. Звичний для супів цибулю замінимо червоним. Нарізаємо його кубиками.

Овочеву нарізку підсмажити до м’якості на рослинному маслі. Додаємо її потім в каструлю.

За 7-10 хвилин до готовності борщу на курячому бульйоні перекладаємо в каструлю подрібнену на тертці відварну буряк.

Борщ приправляємо своїми улюбленими спеціями, посіченою свіжої зеленню. Приємною всім трапези!