У кожної господині є свої кулінарні принципи і способи приготування ситного і смачного борщу. У нашому представленому рецепті для бульйону використовується курка.
Інгредієнти
Курка – 400 гр | |
Капуста – 250 гр | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля червоний – 1 штука | |
Картопля – 3 штуки | |
Буряк – 1 штука | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Зелень – за смаком |
Приготування апетитного борщу на основі курячого бульйону не є складним, рецепт освоїть навіть дебютував кухар. Для початку відварюємо будь-які частини курки до готовності. Також окремо слід відварити буряк. Виймаємо курку з каструлі, бульйон приправляємо до смаку сіллю і продовжуємо реалізацію рецепта.
Покроковий рецепт
На обробній дошці зручним способом шаткуємо капусту. Нарізку з білокачанної капусти перекладаємо в курячий бульйон.
Очищаємо картопляні бульби, нарізаємо їх середніми кубиками. Відразу відправляємо картоплю в каструлю до капусти. Трохи зменшуємо вогонь, продовжуємо варити.
Морква натремо. Звичний для супів цибулю замінимо червоним. Нарізаємо його кубиками.
Овочеву нарізку підсмажити до м’якості на рослинному маслі. Додаємо її потім в каструлю.
За 7-10 хвилин до готовності борщу на курячому бульйоні перекладаємо в каструлю подрібнену на тертці відварну буряк.
Борщ приправляємо своїми улюбленими спеціями, посіченою свіжої зеленню. Приємною всім трапези!