Український борщ з пампушками

Освоївши цей рецепт, можна без праці готувати будь похідної.

Інгредієнти

Свинина ребро – 500 р.
Капуста – 200 р.
Картопля – 500 р.
Морква – 150 р.
Буряк – 400 р.
Солодкий перець – 2 шт.
Цибуля – 100 р.
Часник – 1крупная долька
Сало – 20 р.
Томатна паста – 90 р.
Масло вершкове або рослинне – 25-35 г/мл
Сіль – 1 ст. л
Спеції – 1 р.
Лавровий лист – 2 шт.

Як приготувати Український борщ з пампушками

Український борщ з пампушками.
Я його люблю і нічого з собою вдіяти не можу – це про борщ. Він ніколи мені не набридає.
Готую його практично всіма відомими способами і варіантами – гарячий, холодний, синій, червоний, зелений, з будь-яким видом м’яса і риби або консервами, однаково гарний і пісний, і з квасолею, а від аромату борщику з білими грибами, голова йде обертом!

Але сьогодні класика – український борщ з пампушками, єдине я не буду додавати борошно, хоч вона і впливає на колір і консистенцію, але я не люблю її в борщі.

Покроковий рецепт

Для шести порцій візьмемо:
Вказана вага не очищених овочів.
Може знадобитися оцет, все залежить від смаку пасти.

Готуємо бульйон з м’яса.

Картопля режим великим брусочком, капусту шаткуємо, всі інші овочі поріжемо соломкою.

Буряк потрібно припустити на олії до напівготовності з томатним пюре і частиною бульйону.
Цибулю і моркву спассировать.

У готовий бульйон кладемо картоплю, через 10 хв. нарізану капусту разом із солодким перцем, а ще через 15 буряк і овочеву пасеровку. За п’ять хвилин до готовності потрібно додати спеції і добре посолити борщ.

Дивіться також:  Борщ зі свининою і відварений буряком

Після виключення додаємо часникову пасту, так збережеться аромат часнику. Для її приготування досить перетерти в ступці часник і сало, до отримання кремоподібній маси.

Даємо червоного борщу настоятися 15 – 20 хвилин і можна подавати зі свіжими часниковими пампушками, молодим зеленим луком і сметаною. Приємного апетиту!