Ароматна куряча гомілка маринована в соєвому соусі і запечена в рукаві
Інгредієнти
Куряча ніжка – 1 Кількість шматків залежить від кількості порцій | |
Сіль, перець – за смаком | |
Базилік, хмелі-сунелі – за смаком | |
Лимонний сік – 1/2 | |
Соєвий соус – 30 мл |
Курочка в духовці – це завжди смачне і універсальне блюдо. У кожної господині є свій неповторний рецепт приготування курки в духовці. У цьому рецепті я покажу як можна швидко і смачно приготувати курячу гомілку в духовці. Ви будете задоволені соковитим і смачним блюдом.
Покроковий рецепт
Готуємо всі інгредієнти для приготування нашого страви
З курки видаляємо шкірку, ретельно промиваємо її і витираємо на сухо. Далі натираємо її приправами. Замочуємо в соєвому соусі і опрыскиваем соком лимона. Залишаємо маринуватися на 15 хвилин (більше не має сенсу, так як куряче м’ясо і так м’яке).
Кладемо курячу гомілку в рукав, заливаємо залишками маринаду. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до температури 200 градусів. Запікаємо 40 хвилин.
Готову гомілку витягуємо ніжку з духовки, даємо трохи охолонути. Виймаємо з рукава. Оформляємо нашу страву зеленню і воно готове! Приємного апетиту!