Змішайте в мисці борошно, сіль, цукор і соду.
Влийте соняшникову олію, перемішати, щоб тісто стало м’яким і пухким.
Додайте кефір і замісіть тісто руками. Грудочок не повинно бути, консистенція повинна бути однорідною. Залиште готове тісто в холодильнику на 10 хвилин. Якщо вийшло дуже рідке – додайте борошна.
Щоб приготувати начинку, змішайте корицю і цукор.
Розділіть тісто на 3 частини. Одну частину розкачайте, змастіть маслом, насипте зверху начинку. Загорніть в рулет і розрізати на шматочки 2-3 див. Зробіть те ж саме з усіма іншими частинами тесту.
випікати 20-25 хвилин
Викладіть булочки на змащений вершковим маслом деко. У процесі готування тісто буде підніматися, тому треба класти шматочки 2-3 см один від одного. Випікайте булочки 20-25 хвилин при 180 градусах.
Готові булочки можна посипати цукровою пудрою або корицею. Приємного апетиту!