Ароматні булочки з корицею

Ароматні булочки з корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це легкий рецепт м’яких і ароматних коричних булочок. Використовуються найпростіші продукти, витрачається небагато часу, а виходить дуже смачно.

Інгредієнти

борошно – 400 г
цукор – 250 г для тіста
цукор – 50 г для начинки
сода – 1, 5 ч. ложки
сіль – 1 ч. ложка
соняшникова олія – 50 мл для начинки
соняшникова олія – 0, 5 склянки для тіста
кефір – 350 мл
кориця – 1 ст. ложка

Як приготувати Ароматні булочки з корицею

Багато люблять побалувати себе випічкою, а ці м’які і ніжні булочки з корицею точно припадуть до смаку кожному. Пряні і ароматні, вони ідеально підійдуть для холодних зимових вечорів. За цим рецептом зможе приготувати навіть новачок, адже він дуже простий. Але в результаті виходять прекрасна випічка, яка порадують всю сім’ю. До того ж, з такої кількості тесту виходить 30 найсмачніше булочок.

Покроковий рецепт


Змішайте в мисці борошно, сіль, цукор і соду.


Влийте соняшникову олію, перемішати, щоб тісто стало м’яким і пухким.



Додайте кефір і замісіть тісто руками. Грудочок не повинно бути, консистенція повинна бути однорідною. Залиште готове тісто в холодильнику на 10 хвилин. Якщо вийшло дуже рідке – додайте борошна.

Щоб приготувати начинку, змішайте корицю і цукор.

Розділіть тісто на 3 частини. Одну частину розкачайте, змастіть маслом, насипте зверху начинку. Загорніть в рулет і розрізати на шматочки 2-3 див. Зробіть те ж саме з усіма іншими частинами тесту.

випікати 20-25 хвилин

Викладіть булочки на змащений вершковим маслом деко. У процесі готування тісто буде підніматися, тому треба класти шматочки 2-3 см один від одного. Випікайте булочки 20-25 хвилин при 180 градусах.


Готові булочки можна посипати цукровою пудрою або корицею. Приємного апетиту!