Ароматні курячі ніжки з хрусткою скоринкою

Ароматні курячі ніжки з хрусткою скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо ніжку, добре промиваємо під проточною водою. Залишаємо сушиться і приступаємо до змішування спецій.

Сухі спеції в пропорціях змішуємо з готової гочицей, протертим часником та олією. Ретельно перемішуємо суміш до однорідної маси.

Ретельно натираємо ніжки отриманою сумішшю, намагаючись не забувати натирати під шкірою ніжки. Даємо їм полежати при кімнатній температурі ще хвилин 40. Щоб спеції просочили м’ясо.

Після того застеляємо деко пекарської папером , що б не прилипало м’ясо. Ніжки викладаємо на папір і ставимо в розігріту духовку до 200 градусів на 40-50 хвилин. В залежності від типу духовки.

Якщо курячі ніжки готуються дуже швидко, зменшуємо вогонь.

Через 40-50 хвилин наші гості можуть насолодитися соковитою курячою ніжкою з хрусткою скоринкою. Приємного апетиту!