Соус з м’ясного фаршу з овочами. Овочі можна використовувати будь-які сезонні…
Інгредієнти
соус томатний – 100 мл | |
приправа каррі – 4 г | |
рафінована олія – 20 мл | |
салатний цибуля не дуже великий – одна штука | |
подрібнена свіжа кінза – 8 г | |
мелені зерна коріандру – 2 г | |
овочева суміш свіжозаморожена – 170 р | |
змішаний фарш м’ясний – 700 г | |
ароматизована сіль харчова – за смаком | |
мелений перець чилі – 2 г |
Ароматний м’ясний соус, приготований з якими-небудь самими підходящими спеціями і свіжозамороженої овочевий сумішшю, можна подавати до спагетті.
Покроковий рецепт
Процес приготування:
Очищену цибулю подрібнити, відправити його в маленьку товстостінну каструлю/сковороду і обсмажувати в соєвому маслі три хвилини при частому помішуванні.
Як тільки цибуля набуде золотистого відтінку, додати в сотейник м’ясний фарш, насипати всі спеції і продовжити готувати при періодичному помішуванні.
Дочекатися того моменту, коли з фаршу випарується частина м’ясного соку, додати суміш з будь-яких нарізаних овочів, перемішати інгредієнти і тушкувати їх на середньому вогні десять хвилин.
Влити в сотейник необхідну кількість томатного соусу, перемішати і продовжувати процес гасіння ще шість хвилин. Як тільки м’ясний соус буде готовий, подавати в гарячому вигляді зі спагеті.