Азіатська локшина з арахісовим маслом і зеленою цибулею

Азіатська локшина з арахісовим маслом і зеленим цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Процес приготування:
1. Локшину залийте окропом (якщо це рисовий) і залиште на 5 хвилин, щоб вона набухла. Якщо звичайна, відварити за інструкцією.

2. Прогрійте сковороду з арахісовим маслом. Опустіть у неї локшину і добре розмішайте. Додайте соєвий соус і постійно розмішуючи, готуйте одну хвилину.

3. За цей час дрібно нарубаєте пучок зеленого цибулі. Додайте до локшині.

4. Готуйте локшину ще хвилину, після, приправте спеціями і присипте кунжутним насінням.