Практично всі страв азіатської кухні включають овочі. Незабутній аромат спецій – основні характеристики заморської кухні. Наша страва ви з легкістю приготуєте на кухні в домашніх умовах. Для його відтворення вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:
брокколі – 200 грам;
морква – 200 грам;
цибуля порей – 200 грам;
гострий перчик – 1 стручок;
2 солодких перцю;
спеції – за смаком;
кунжутна олія – 100 мл;
томати – 100 грам.
1. Підготуйте всі овочі, очистивши і нарізавши крупно.
2. Прогрійте духовку до 200 градусів.
3. Промиті овочі викладіть на деко, змащене кунжутним маслом.
4. Солодкий перець, гострий перець очистіть і подрібніть, використовуючи блендер. Додайте томати і багато спецій. Заправте соус кунжутним маслом.
5. Залийте соусом овочі і відправте випікатися на півгодини при температурі 165 градусів.