Азіатський цитрусовий курча-табака

Азіатський цитрусовий курча-табака – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курча – табака виконаний на азіатський манер, попередньо вимочену в апельсиново-мандаринів соку, смажений і потушенный в цитрусових.

Інгредієнти

курча – тушка
спеції – за смаком
цибуля ріпчаста – 2 головки
зелень – 1-2 гілочки
мандарини – 3 штуки
апельсин – 1 штука
гірчиця – 2 ложки
сіль, перець мелений – за смаком

Як приготувати Азіатський цитрусовий курча-табака

Оригінальне блюдо, яке точно прикрасить будь-який святковий стіл. В цьому році пропонуємо зупинити свою увагу саме на цьому страву. Для його відтворення вам знадобиться:

курча – тушка;

спеції – за смаком;

цибуля ріпчаста – 2 головки;

зелень – 1-2 гілочка;

мандарини – 3 штуки;

апельсин – 1 штука;

гірчиця – 2 ложки.

Покроковий рецепт

Процес приготування:

1. Перед тим, як смажити курча його знадобитися замаринувати на дві години. Для цього очистіть мандарини і апельсини. Застосовуючи соковижималку, відіжміть сік. В отриманий сік додати спеції, сіль, перець мелений, гірчицю і цибулю, почищений і крупно порізаний. Отриманою масою залийте курчати, поставте під гніт.

2. Через 2 години розжарте сковороду з олією. Викладіть курчати шкіркою вниз і смажте на сильному вогні до рум’яності.

3. Коли курочка підрум’янилася переверніть її і смажте з іншого боку до золотистого кольору.

4. Коли вона стане золотистою, в сковороду додайте маринад, де вымачивался курча і продовжуйте гасити курчати до готовності.

5. Готового курчати присипте січеною зеленню. Подавайте до столу.