Курча – табака виконаний на азіатський манер, попередньо вимочену в апельсиново-мандаринів соку, смажений і потушенный в цитрусових.
Інгредієнти
курча – тушка | |
спеції – за смаком | |
цибуля ріпчаста – 2 головки | |
зелень – 1-2 гілочки | |
мандарини – 3 штуки | |
апельсин – 1 штука | |
гірчиця – 2 ложки | |
сіль, перець мелений – за смаком |
Оригінальне блюдо, яке точно прикрасить будь-який святковий стіл. В цьому році пропонуємо зупинити свою увагу саме на цьому страву. Для його відтворення вам знадобиться:
курча – тушка;
спеції – за смаком;
цибуля ріпчаста – 2 головки;
зелень – 1-2 гілочка;
мандарини – 3 штуки;
апельсин – 1 штука;
гірчиця – 2 ложки.
Покроковий рецепт
Процес приготування:
1. Перед тим, як смажити курча його знадобитися замаринувати на дві години. Для цього очистіть мандарини і апельсини. Застосовуючи соковижималку, відіжміть сік. В отриманий сік додати спеції, сіль, перець мелений, гірчицю і цибулю, почищений і крупно порізаний. Отриманою масою залийте курчати, поставте під гніт.
2. Через 2 години розжарте сковороду з олією. Викладіть курчати шкіркою вниз і смажте на сильному вогні до рум’яності.
3. Коли курочка підрум’янилася переверніть її і смажте з іншого боку до золотистого кольору.
4. Коли вона стане золотистою, в сковороду додайте маринад, де вымачивался курча і продовжуйте гасити курчати до готовності.
5. Готового курчати присипте січеною зеленню. Подавайте до столу.