Бабусині млинці на молоці

Бабусині млинці на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашні блінкі, приготовані за бабусиним рецептом, обов’язково знайдуть своїх шанувальників. Основа нашої випічки борошно і свіже коров’яче молоко.

Інгредієнти

Яйце куряче – 2 шт.
Цукор – 2 ст. ложки
Сіль – щіпка
Молоко – 2 склянки
Борошно – 1 склянка
Масло рослинне – 2 ст. ложки
Масло вершкове – 50 гр

Як приготувати Бабусині млинці на молоці

Для приготування апетитних млинчиків нам крім борошна (використовуємо пшеничне вищого сорту) і коров’ячого молока потрібні ще курячі яйця, цукровий пісок, сіль і рослинне масло. Після випічки млинців змастимо їх розтопленим вершковим маслом. На виході млинці вийдуть ситними і смачними. Подробиці в нашому рецепті.

Покроковий рецепт

Для замісу млинцевого тесту підбираємо відповідну за обсягом ємність, щоб у ній було зручно перемішувати інгредієнти. Першими в миску відправляємо курячі яйця. До них відразу підсипаємо цукровий пісок, кидаємо щіпку солі.

Інгредієнти, що знаходяться в мисці, тепер слід збити. Можна віночком, але краще користуватися міксером. На виході виходить солодка однорідна яєчна суміш.

У неї вливаємо молоко. Зверніть увагу: воно повинно бути теплим. Знову інгредієнти трохи перемішуємо.

Додаємо тепер просіяне борошно невеликими частинами. Відразу вмішуємо її в молочно-яєчну суміш.

В вийшло млинцеве тісто додаємо трохи олії. На цьому кулінарному кроці потрібно рослинна. Ще раз перемішуємо.

На розпеченій сковороді печемо млинці, а паралельно ще розтоплюємо вершкове масло (або робимо це заздалегідь). Блінкі зі сковороди викладаємо на блюдо і змащуємо маслом.

Ось які апетитні у нас вийшли бабусині млинці на молоці! Пригощайтеся!