1. Кабачки і баклажани помити і нарізати на тонкі смужки. Товщина смужок повинна бути приблизно 5 мм.
2. Сардельки також нарізати на тонкі смужки.
3. Сметану змішати з кетчупом.
4. Застелити деко пергаментним папером і змастити рослинним маслом. Почати викладати наші сендвічі. Спочатку ложем смужки баклажанів. Потім змащуємо сумішшю сметани з кетчупом.
5. На верх ложем сардельки. На сардельки ложем смужки кабачків. Змащуємо соусом.
6. Знову ложем баклажани. Можна чергувати стільки разів, скільки хочете. Коли Ви вирішили, що верств вистачить ставимо в духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин.
7. Сир натерти на крупній тертці. Дістати сендвічі з духовки, посипати сиром. Ще раз поставити духовку. Піч до тих пір, поки сир не розплавиться.
8. Ось такі красиві сендвічі у нас вийшли!