Беремо два банана, будь шоколад ( я вибрала молочний з горішками) і кокосову стружку. Так само, нам знадобляться великі шпажки.
Чистимо банани, ріжемо на половинки. Якщо банани великі, можна порізати на три частини.
Шоколад ламаємо в мисочку, розтоплюємо його на водяній бані, або розтоплюємо в мікрохвильовці, до пастоподібного стану.
Нанизуємо скибочки банана на шпажку і обмазуємо шоколадом. Це потрібно робити швидко, так як топлений шоколад дуже швидко застигає.
Поки шоколад не застиг, відразу ж обволікає банани в кокосову стружку і відправляємо в холодильник на 15 хвилин.
Витягуємо і насолоджуємося – ласощі готово! Приємного апетиту!