Бананові оладки на кефірі і вівсяному борошні

Бананові оладки на кефірі і вівсяному борошні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Вилийте сколотини (кефір) у велику миску. (Можна взяти 2 склянки молока і заквасити її 2 столовими ложками оцту). Якщо ви використовуєте оцет і молоко, залиште на 10 хвилин, щоб молоко перетворилося в пахту.

2. Збийте виделкою в пюре банан, яйця, масло і ваніль. Змішайте з пахтою.

3. У середню миску додайте борошно, цукор, розпушувач, харчову соду і сіль. Перемішайте разом.

4. Вилийте суху суміш в рідку і перемішайте.

5. Залиште тісто на 5 хвилин. Воно повинно утворювати бульбашки і трохи піднятися.

6. Нагрійте сковороду з антипригарним покриттям на середньому вогні. Розтопіть трохи олії на варильної поверхні, розподіляючи його рівномірно, якщо це необхідно. Використовуючи 1/3 склянки мірної ложки або ложкою для морозива, вилийте тісто на сковороду у вигляді сердечка.

7. Млинці підрум’янилися? Пора перевернути. Це видно по краях, вони трохи сухі і починають утворювати маленькі бульбашки (приблизно, через хвилини).

8. Переверніть і готуйте на іншій стороні до золотисто-коричневого кольору або до готовності.

9. Подавати оладки з нарізаними бананами і полуницею.