Бананові Панкейкі

Бананові Панкейкі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкий і смачний сніданок всього за пару хвилин. Простий рецепт, який точно не залишить вас байдужими.

Інгредієнти

Пшеничне борошно – 90 р.
Молоко – 150 мл
Яйце куряче – 1 шт.
Вершкове масло – 20 гр.
Цукор – 20 гр.
Сіль – щіпка
Розпушувач – 2 ч. л.
Сода – 1/2 ч. л.
Банан – 1 шт.

Як приготувати Бананові Панкейкі

Бананові панкейкі є основним і дуже смачним елементом американського сніданку. Рецепт простий тому приготування не потребує великих зусиль і витрат. Для тіста краще взяти трохи перезрілі банани. Готові панкейкі можна подавати з медом або клиновим сиропом, за бажанням прикрасити будь-якими фруктами.

Покроковий рецепт

Змішати всі сухі інгредієнти.

Банан пюрировать, додати яйце, молоко і масло. Збивати одну хвилину.

В борошняну суміш додати рідку. Ретельно перемішати, довести до однорідності.

Готувати на сухій сковорідці. Коли тісто покриється пухирцями перевернути на іншу сторону.