Легкі, повітряні, ароматні сирники готуються дуже швидко. Для приготування такої страви беріть стиглий банан, щоб він був солодким і ароматним, легко розминався виделкою.
Інгредієнти
Сир 5-9% – 200 гр | |
Йогурт натуральний – 70 мл | |
Цукор – 3 ст. л. | |
Борошно пшеничне – 3 ст. л. | |
Банан – 1 шт | |
Рослинна олія – 50 мл |
Сирники дуже люблять діти. Якщо вам набрид класичний рецепт, рекомендую спробувати бананові сирники. Вони виходять смачними, ароматними. Для приготування потрібно трохи часу і прості продукти, тому з такою стравою впорається будь-яка господиня
Покроковий рецепт
Всі продукти мають бути кімнатної температури.
Розминаємо сир, щоб не було грудок.
Додаємо яйце, вимішуємо до однорідного стану.
Додаємо цукор і банан. Банан добре розминаємо виделкою.
Додаємо йогурт і борошно, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
Формуємо сирники круглої форми і викладаємо на розігріту сковороду з маслом. Смажимо на повільному вогні.
Обсмажуємо з двох сторін. Виходять ароматні сирники, які подавати до столу можна з йогуртом або сметаною.