Молочний банановий коктейль з яблучної крихтою зверху – цікавий смак і поєднання кислого і солодкого.
Інгредієнти
Кефір або молоко – 200 гр. | |
Банан – 1 шт. | |
Яблуко – 1 шт. | |
Цукор – 2 ч. л. | |
Карамель рідка – 1 ч. л. | |
Волоські горіхи для прикраси |
Коктейлі завжди були популярний, а деякі навіть і корисні. Особливо з них корисні молочні. Вони значно покращують роботу кишечника, володіють приємним ніжним смаком і навіть насичують організм необхідними мінералами, тамуючи апетит і звільняючи від щільного обіду або вечері. Кращі кулінарні рецепти радують господинь, але так важко вибрати, що ж приготувати і чим здивувати близьких.
Покроковий рецепт
Для того щоб приготувати цей коктейль потрібно змішати блендером банан, разломленный на невеликі часточки, для зручності роботи в склянці, кефір і цукор.
Використання кефіру дозволяє домогтися густої консистенції, тим самим роблячи смак і вигляд напою цікавіше. Дану суміш можна вилити в стакан, в якому власне потрібно подавати коктейль.
Потім починається другий етап: яблуко очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Рідкої карамеллю обливаємо яблуко, за рахунок чого воно набуває коричневий вигляд і приємний аромат. Найкраще взяти кислий фрукт, щоб разом з карамеллю було поєднання кислого і солодкого.