Бананово-ягідне морозиво

Бананово-ягідне морозиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чистимо банани, нарізаємо невеликими кільцями, кладемо в пакет і прибираємо в морозилку приблизно на годину.

Заморожену полуницю висипаємо в стаціонарний блендер і збиваємо на високій потужності до однорідної маси (близько однієї хвилини , в залежності від потужності блендера)

Перебираємо і промиваємо м’яту, викладаємо сушитися на паперовий рушник. Поки м’ята сохне, дістаємо з морозилки заморожені раніше банани. Додаємо банани до полуничної масі. Збиваємо ще хвилину.

В отриману масу додаємо м’яту і вливаємо натуральний йогурт. Включаємо блендер, збиваємо 30 секунд.


Морозиво готове! Виливаємо масу у креманки або склянки, прикрашаємо листочками м’яти, свіжою полуницею або шматочками банана. За бажанням можна зверху присипати корицею або натуральним какао.
Залишилися порції можна перелити в контейнер, закрити кришкою і залишити в морозилці до наступного вживання.