Базовий рецепт домашнього шоколадного морозива.
Інгредієнти
Вершки 35% – 500 мл | |
Молоко – 200 мл | |
Шоколад – 180 гр | |
Яйця (жовток) – 5 шт | |
Цукор – 0,5 склянки |
Як приготувати Шоколадне морозиво
Покроковий рецепт
Шоколадне морозиво дуже легко приготувати вдома. Якщо вдома немає спеціальної морожениці, то можна обійтися і без неї, але тоді доведеться періодично діставати морозиво з морозилки і добре вимішувати його.
Рецепт є базовим, якщо в приготуванні додати який-небудь джем, наприклад, гіркий апельсин, то на його основі можна отримати шоколадне морозиво зі смаком апельсина. Якщо використовувати при приготуванні шоколад з горішками, вийде шоколадне морозиво з горіхами.