З молочних або курячих сосисок, стиглих помідорів і твердого малосольного сиру можна приготувати чудовий баварський салат.
Відразу ж хотілося б попередити про те, що помідори для цього салату не повинні бути дуже м’якими або переспевшими.
Інгредієнти:
– малосольный сир твердий (245 м);
– цибуля зелена (25 г);
– курячі або молочні сосиски (сім штук);
– майонез оливковий (58 р);
– свіжі помідори (три штуки);
– рубана зелень пряна свіжа (16 м);
– сіль (на смак).
Процес приготування:
Підготувати необхідну кількість сосисок, добре промити, потім відварити в киплячій воді, причому, процес варіння не повинен перевищувати семи хвилин.
Остудити приготовані сосиски і очистити їх від оболонки, після чого нарізати товстими кружечками і перекласти в невеликій салатник, далі нарізати кубиками промиті помідори, відправити їх у цю ж посуд.
Ретельно промити і тонко нашаткувати зелену цибулю, потім нарізати кубиками малосольный твердий сир, відправити ці компоненти в салатник, додати достатню кількість майонезу, насипати рубану зелень.
За смаком посолити приготований баварський салат, перемішати і в охолодженому вигляді можна подавати до столу.