Бефстроганов з свинини

Бефстроганов з свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізаємо м’ясо на невеликі стейки. Головним є те,що м’ясо не повинно бути товстим для більш швидкого обсмажування.


Відбиваємо м’ясо нарізаємо на тонкі не довгі скибочки.

Обсмажуємо на дуже добре розігрітій сковороді м’ясо, до золотистої скоринки. Його (м’ясо) потрібно укладати так,щоб кожні шматочки обсмажувалися окремо і не злипалися.

Витягуємо м’ясо і на цьому ж маслі обсмажуємо цибулю до золотистого або бурштинового кольору( якщо не використовувати цибуля,соус змінить смак,але на крайній випадок можна протерти через блендер)
До цибулі додаємо сметану,спеції,гірчицю і томатну пасту і перемішуємо,а слідом додаємо воду і обов’язково даємо закипіти!

У киплячий соус додаємо обсмажене м’ясо бефстроганов і даємо хвилинку підігрітися і вимикаємо.
Завдяки тому, що м’ясо нарізано дуже дрібними шматочками воно не вимагає довгої обжарювання, при цьому дуже приємно відчувається скоринка!

Гарнір до м’яса бефстроганов може складатися з чого завгодно,але мені найбільше подобається з соусами саме спагетті,вони стають дуже соковитими і смачними! Приємного апетиту!