Дане блюдо краще готувати в сковороді “ВОГ”, але якщо немає такої, то в казані в якому ви тушкуйте овочі.
Інгредієнти
яловичина м’якоть – 400 гр будь-яке м’ясо по учиненню | |
цибуля ріпчаста – 1 шт середня | |
перець болгарський – 2 шт кожного кольору | |
перець полугорький – 1 шт за бажанням | |
морква – 1 шт середня | |
редька (дайкон) – 1 шт 300 гр | |
картопля – 1 шт | |
помідори – 3 шт середнього розміру, можна замінити томатом | |
сіль – 5 гр соліть за смаком | |
масло рослинне – 30 г соняшникова або будь-яке інше | |
зелень будь – 10 гр | |
локшина”яєчна” – 500 гр візьміть будь-яку, яку любите |