Бельгійські вафлі – класичний варіант і вегетаріанський

Бельгійські вафлі – класичний варіант і вегетаріанський – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

*НОТАТКИ
-ЗРОБІТЬ СВОЮ ВЛАСНУ ВІВСЯНУ МУКУ: просто подрібніть овес в блендері або кухонному комбайні. Вам потрібно буде змішати приблизно 1 ½ склянки вівса, щоб зробити достатньо борошна для цих вафель (ви, ймовірно, в кінцевому підсумку отримаєте трохи більше). Після того, як ви подрібнили борошно, виміряйте її, щоб переконатися, що у вас є потрібна кількість грам.

-ПРИГОТУЙТЕ ТІСТО БЕЗ ЯЄЦЬ: ви можете просто не класти яйця. Вафлі будуть менш повітряними, але вони відмінно підходять для сніданку.

-ЗРОБІТЬ РЕЦЕПТ БЕЗМОЛОЧНЫМ: використовуйте воду і кокосове масло.

-ЗРОБІТЬ ЦЕ БЛЮДО ВЕГЕТАРІАНСЬКИМ: використовуйте замість молока воду, вершкове масло замініть на кокосове і не використовуйте яйця.

-ЗАМОРОЗЬТЕ ПРОДУКТ: ці вафлі чудово заморожуються і після розморожування зберігають свій смак! Просто зберігайте їх в морозильній камері у пластиковому контейнері або харчовому пакеті. Після їх потрібно лише прогріти.

Покроковий рецепт