Бігус зі свіжої капусти з ковбасою і мятою

Бігус зі свіжої капусти з ковбасою і мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бігус або тушкована капуста – назва не головне, головне, що це дуже смачне блюдо.

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні продукти.

Шаткуємо капусту.

Нарізаємо помідори, цибулю. Натираємо моркву.

Викладаємо капусту, помідори, цибулю і моркву в глибоку сковороду, попередньо наливши туди рослинного масла. Посолити. Доливаємо води (за рівнем овочів або трохи менше). Доводимо до кипіння, ставимо на мінімальний вогонь і тушкуємо під кришкою близько години (час залежить від того, яку м’якість капусти ви віддаєте перевагу). Якщо вам не подобається велика кількість бульйону, то через 30 хвилин можна відкрити або зовсім прибрати кришку.

Нарізати ковбасу (можна використовувати сосиски підкопчені – смак буде більш пікантний), ріжемо часник.

Відправляєте ковбасу до овочів. Додати м’яту, всі спеції, часник, зелень. Можливо необхідно буде додати ще солі, т. к. капуста її багато вбирає (обов’язково спробуйте на смак). Тушкуємо ще 15 хвилин.
Даємо настоятися 30-60 хвилин.

Приємного апетиту.