Цей незвичайний білий соус з печериць і горіхів рекомендується подавати в теплому вигляді з курячими стравами.

Інгредієнти
| печериці – 120 гр | |
| білий цибулю соковитий – одна головка | |
| масло вершкове розм’якшене – три ст. ложки | |
| борошно пшеничне тонкомолота – дві ст. ложки з гіркою просеянная | |
| тонкомолота сіль морська – за смаком | |
| бальзамічний оцет – одна ст. ложка | |
| жирне молоко – 120 мл | |
| курячий бульйон – 350 мл | |
| очищені волоські горіхи – третину склянки подрібнені | |
| обсмажений арахіс – три ст. ложки подрібнені | |
| чебрець – на свій розсуд або яка-небудь інша городня зелень свіжа |
Як приготувати Білий горіхово-грибний соус
Сторінка: 1 2
