Це той кекс, який можна приготувати з мінімальної кількості продуктів і за короткий термін часу
Інгредієнти
Яйця – 6 штук | |
Борошно – 6 столових ложок без гірки | |
Цукор – 6 столових ложок без гірки | |
Родзинки – 300 грам | |
Кориця – 1 чайна ложка | |
Цукрова пудра – 20 грам | |
Соняшникова олія – 30 мл при необхідності, для змазування форми |
Найпростіше блюдо, яке стане фірмовим у будь-якої господині
Покроковий рецепт
Приготуємо всі інгредієнти, родзинки промити і висушити на рушнику, щоб не було вологи
Готуємо бісквіт. Розповім про свій спосіб, який підбирала методом проб і помилок.
Перше, посуд для приготування повинна бути чистою, абсолютно сухою і зроблена з пластику.
Друге, потрібно бути дуже уважним при відділенні білки від жовтка, не можна допускати потрапляння одного в інше.
І, третє, збиваємо як можна довше
В розділені білки з жовтками відправляємо цукор, по 3 ложки в кожну посуд
Можна додавати в процесі збивання, але мені цей спосіб не зовсім підходить, так як багато “пилу”
Тепер необхідно дерев’яною ложечкою додавати білки під збитий жовток. Перемішувати тільки в одну сторону, так тісто збереже пишність.
Починаємо додавати по столовій ложці борошно. Додали-перемішали
Змащуємо форму при необхідності рослинним маслом і викладаємо тісто у форму
Зверху посипаємо родзинками а також корицею
Випікаємо В духовці кекс 30-35 хвилин, готовність перевірити зубочисткою.
Наш кекс готовий, для прикраси можна використовувати ту ж корицю і цукрову пудру
Приємного чаювання!