Бісквітний кекс

Бісквітний кекс – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кекс для всієї сім’ї за 30 хвилин!

Покроковий рецепт


Два яйця збити міксером до однорідної консистенції. Повільно додавати цукор і збивати до білої пінки.

В домашній мацоні додати соду і ванілін, змішати і додати до яєць.

Гарненько збити, трохи збавивши швидкість міксера. Трохи додавати борошно і перемішати віночком за годинниковою стрілкою. Тісто має бути не дуже рідким і не густим.

Готове тісто вилити у форму і випікати при температурі 180 градусів до готовності.

При бажанні можна полити кекс шоколадною глазур’ю або змастити кремом. Найпростіший кекс готовий! Приємного апетиту!