Бісквітний торт з сирним кремом і ароматними персиками…
Інгредієнти
Для бісквітного тіста: | |
борошно – 250 грам | |
яйця – 5 штук | |
розпушувач – 6 грам | |
цукор – 250 грам | |
ванілін – за смаком | |
Для крему: | |
сир – 500 грам | |
цукор – 250 грам | |
персики – 5-7 штук | |
ванілін – 1 пакетик | |
сироп для просочення |
Бісквітний торт з сирним кремом і персиками. Бісквіт дуже легко готується і швидко печеться. Фрукти можна брати абсолютно будь-які на ваш смак.
Покроковий рецепт
Етапи виконання цього торта: замісити тісто. Для цього відокремити у курячих яєць жовтки і білки.
Перемішати ванілін і цукор. Розпушувач всипати в просіяне борошно.
Збити білки, поступово насипаючи перемішаний цукор з ваніліном. І продовжувати збивати ще вісім хвилин. Зменшивши швидкість, додавати по одному жовтку.
Поступово насипати борошняну суміш. Розмішувати бісквітне тісто столовою ложкою зверху вниз, дуже акуратно, щоб тісто не опало.
Перекласти тісто у вогнетривку форму, змащену маслом або выстеленную пергаментом. У розігріту духовку до 175 градусів поставити выпечкаться бісквітний корж і пекти протягом 45 хвилин. Як тільки бісквіт спечеться (перевірити можна, протикаючи корж зубочисткою) вийняти і залишити на 20 хвилин, щоб охолов.
Збити вершки. Поступово додати сир (подрібнений через сито), цукор, ванілін і збити. Потім поступово, продовжуючи збивати на мінімальній швидкості, влити вершки.
Бісквітний корж розрізати на дві половинки і просочити кожну частину сиропом.
Викласти на один з коржів крем, зверху розкласти порізані на часточки персики. Накрити другою частиною тіста, змастити кремом. Зверху розподілити порізані шматочки персика. При бажанні можна покрити торт желе для тортів або присипати цукровою пудрою. Порізати на порційні шматки.