Бісквітний торт з сиром і апельсином

Бісквітний торт з сиром і апельсином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецептів цього торта дуже багато, але часто рецепти складні і не зрозумілі. Сьогодні я розповім вам, як швидко зробити смачний торт, витративши на нього мінімум продуктів і часу.

Покроковий рецепт

Для початку нам потрібно підготувати продукти: яйця, цукор і борошно, а також розпушувач і ваніль.


Далі вбиваємо 4 яйця в миску, додаємо 4 ст. л. цукру і збиваємо міксером до білої піни.

Потім дуже акуратно вводимо борошно в тісто, нам потрібно 6 ст. л. Перемішуємо все поступово, додаючи через сито по одній ложці. Додати 1 ч. л. розпушувача.

Змащуємо деко соняшниковою олією і виливаємо тісто. Ставимо в духовку приблизно на 20 хвилин на невеликий вогонь.

Поки печеться перший корж, за таким же рецептом робимо другий корж.


Поки коржі остигають потрібно зварити сироп. Для цього нам треба взяти 6 ст. л. води і 4 ст. л. цукру. Все добре розмішати і поставити на вогонь. При бажанні додати туди трохи апельсинової цедри.
Довести суміш до кипіння і вимкнути, перелити в чашку і дати повністю охолонути.

Потім нарізаємо невеликими кубиками апельсин.

Готуємо крем: у миску викласти вершкове масло кімнатної температури і додати згущене молоко. Збити міксером.

Перший корж рясно полити сиропом, почекати полку повністю вбереться, змастити кремом і викласти зверху апельсин.

Далі викласти другий корж. Також добре просочити сиропом. Змастити зверху кремом.
Для боків я використовувала сирну масу з цукром. Вийшов дуже ніжний і смачний крем і боки добре просочилися.

Торт прикрасити смаженим арахісом і засипати какао.
Дати просочитися, приблизно 4-6 годин
Тор готовий, можна подавати до столу.
Всім приємного апетиту!