Смачний рецепт торта з суфле для всієї родини!

Інгредієнти
| Для бісквіта: | |
| Яйце – 4 шт. | |
| Цукор – 40 г | |
| Какао-порошок – 5 г | |
| Борошно пшеничне вищого сорту (або крохмаль) – 50 г (60 г) | |
| Для масляного крему: | |
| Масло вершкове – 300 г | |
| Молоко згущене з цукром – 150 г | |
| Ванілін – на кінчику ножа | |
| Коньяк – 1/2 чайної ложки | |
| Для суфле: | |
| Яйця (білок – 3 шт. | |
| Цукор – 180 г | |
| Вода для сиропу – 50 мл | |
| Желатин – 15 г | |
| Глазур: | |
| Шоколад – 100 г | |
| Вершкове масло – 30 г |
Як приготувати Бісквітний торт з суфле під шоколадною глазур’ю
Сторінка: 1 2
