Половинки болгарського перцю, фаршировані свинячим фаршем і печерицями, запечені в духовці

Інгредієнти
| Болгарський прец – 5 шт. | |
| Свинячий фарш – 300 г | |
| Печериці – 300 г | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Морква – 1 шт. |
Мені дуже подобатися фарширувати перці половинками, а не цілими. Тоді вони виходять дуже красивими і акуратними, особливе якщо ще зверху присипати тертим сиром і запекти до рум’яної скоринки. Такий не соромно і гостям на святковий стіл подати. Але сьогодні я пропоную більш дієтичний варіант без зайвих калорій, тобто без сиру. Виходить не менш смачно.
Покроковий рецепт

1. Болгарський перець помити, видалити середину і порізати навпіл.

2. Цибулю порізати на маленькі кубики. Моркву потерти на дрібній тертці.

3. Свинину перемолоти на фарш через м’ясорубку. Можна взяти готовий фарш з супермаркету, але все-таки краще купити хороший шматок свинини і перемолоти самостійно. Так ви будете точно впевнені, що фарш вийде якісний.

4. Печериці помити, протерти від зайвої вологи і порізати на невеликі шматочки. Обсмажити гриби на сковороді, щоб з них випарувалася вся волога.


5. Змішати свинячий фарш, гриби, цибулю і моркву. Посолити і поперчити за смаком. Добре перемішати, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.

6. Половинки болгарського перцю нафарширувати підготовленою начинкою і викласти на деко, змащене рослинним маслом.

7. Духовку розігріти до 180 градусів і поставити перець на 40-45 хвилин.
