1. Болгарський перець помити, видалити середину і порізати навпіл.
2. Цибулю порізати на маленькі кубики. Моркву потерти на дрібній тертці.
3. Свинину перемолоти на фарш через м’ясорубку. Можна взяти готовий фарш з супермаркету, але все-таки краще купити хороший шматок свинини і перемолоти самостійно. Так ви будете точно впевнені, що фарш вийде якісний.
4. Печериці помити, протерти від зайвої вологи і порізати на невеликі шматочки. Обсмажити гриби на сковороді, щоб з них випарувалася вся волога.
5. Змішати свинячий фарш, гриби, цибулю і моркву. Посолити і поперчити за смаком. Добре перемішати, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.
6. Половинки болгарського перцю нафарширувати підготовленою начинкою і викласти на деко, змащене рослинним маслом.
7. Духовку розігріти до 180 градусів і поставити перець на 40-45 хвилин.