Борщ без капусти з коренеплодами і щавлем

Борщ без капусти з коренеплодами і щавлем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шаткуємо цибулю невеликими кубиками, подрібнюємо моркву з допомогою кухонної тертки, в сотейник наливаємо олію. Готуємо суміш 5 хвилин.

Подрібнюємо корінь селери і буряк, додаємо в каструлю з морквою.

Шаткуємо бульби картоплі невеликими кубиками, вводимо в сотейник томатну пасту. Наливаємо 1500 мл очищеної води і сіль, варимо заготівлю 22-25 хвилин.

Подрібнюємо щавель, додаємо його в киплячу масу, готуємо ще 10-12 хвилин.

За допомогою віночка або вилки збиваємо сирі яйця.

Виливаємо яєчну суміш в сотейник з борщем.

Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
Подаємо борщ з коренеплодами і щавлем з вершками, густим йогуртом або жирної сметаною. Насолоджуємося натуральним стравою в будь-який час.