Шаткуємо цибулю невеликими кубиками, подрібнюємо моркву з допомогою кухонної тертки, в сотейник наливаємо олію. Готуємо суміш 5 хвилин.
Подрібнюємо корінь селери і буряк, додаємо в каструлю з морквою.
Шаткуємо бульби картоплі невеликими кубиками, вводимо в сотейник томатну пасту. Наливаємо 1500 мл очищеної води і сіль, варимо заготівлю 22-25 хвилин.
Подрібнюємо щавель, додаємо його в киплячу масу, готуємо ще 10-12 хвилин.
За допомогою віночка або вилки збиваємо сирі яйця.
Виливаємо яєчну суміш в сотейник з борщем.
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
Подаємо борщ з коренеплодами і щавлем з вершками, густим йогуртом або жирної сметаною. Насолоджуємося натуральним стравою в будь-який час.