Борщ без капусти з коренеплодами і щавлем

Борщ без капусти з коренеплодами і щавлем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ – істинно російське блюдо, тому кожна господиня повинна мати здібності до приготування цієї страви. Всім відомий рецепт червоного борщу з капустою і буряком, але не всі знають, як “смачно” капусту можна замінити на інший овоч або зелень, наприклад.

Дуже смачний, ароматний і смачний борщ, виготовлений зі свіжих коренеплодів і зеленого щавлю. Завдяки легкій «кислинки» (якою має ця зелень), суп виходить дуже апетитним і пікантним.
Для виготовлення страви рекомендується вибирати свіжий щавель, без вад і пошкоджень. У зимовий час суп можна готувати з консервованого або солоного продукту. У борщ можна додавати різні коренеплоди і овочі. Ви можете ввести в овочеву суміш пір’я зеленої цибулі, шматочки гарбуза або батат. Також ви можете додати в суп подрібнену петрушку, черемшу або кинзу.

Овочевий борщ з коренеплодами і щавлем можна подавати з домашньою сметаною або жирними вершками. Такий суп має яскравий і барвистий колір і насичений смак. Він відмінно зберігає свої властивості кілька днів, тому його можна готувати про запас. Для цього необхідно вилити готовий продукт в ємність, закупорити кришкою і відправити в льох або холодильник. Підігрів чашу з супом з коренеплодів кілька хвилин, ви зможете подати його на обід (з лавашем або чорним хлібом).

Представлене страва порадує вас не тільки відмінними смаковими якостями, але і безсумнівною корисністю для організму. Відмінно вписуючись в раціон дитячого та дорослого харчування, цей борщ без капусти заповнить в системі життєдіяльності недолік всіх необхідних мікроелементів і вітамінів.

Покроковий рецепт