Борщ домашній – це смачний і яскравий суп!
Покроковий рецепт
Нам потрібно помити м’ясо. у каструлю налити воду і поставити на газ на середній вогонь. Під час варіння знімати пінку, варити м’ясо близько години .
Готуємо інгредієнти: капуста, цибуля, буряк, морква.
Шаткуємо капусту.
Кладемо в каструлю з киплячою водою і м’ясом.
Чистимо і шаткуємо цибулю.
Пасеруємо цибулю.
Моркву натираємо на крупній тертці.
Моркву пасеруємо.
Буряк натремо на крупній тертці.
Пасеруємо буряк з оцтом.
Обсмажену моркву, цибулю і буряк перекладаємо в каструлю.
М’ясо нарізаємо брусочками.
Шаткуємо кінзу.
М’ясо і кінзу перекладаємо в каструлю.
Ну ось і все, наш домашній борщ з кінзою готовий. Кладемо в тарілку сметану і все! Приємного апетиту!