Борщ домашній з буряком і мясом

Борщ домашній з буряком і мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ домашній – це смачний і яскравий суп!

Покроковий рецепт

Нам потрібно помити м’ясо. у каструлю налити воду і поставити на газ на середній вогонь. Під час варіння знімати пінку, варити м’ясо близько години .

Готуємо інгредієнти: капуста, цибуля, буряк, морква.

Шаткуємо капусту.

Кладемо в каструлю з киплячою водою і м’ясом.

Чистимо і шаткуємо цибулю.

Пасеруємо цибулю.

Моркву натираємо на крупній тертці.

Моркву пасеруємо.

Буряк натремо на крупній тертці.

Пасеруємо буряк з оцтом.

Обсмажену моркву, цибулю і буряк перекладаємо в каструлю.

М’ясо нарізаємо брусочками.

Шаткуємо кінзу.

М’ясо і кінзу перекладаємо в каструлю.

Ну ось і все, наш домашній борщ з кінзою готовий. Кладемо в тарілку сметану і все! Приємного апетиту!