Борщ гарячий на курячому філе

Борщ гарячий на курячому філе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати смачний борщ за класичним рецептом. Примітний він тим, що якщо в нього додати капусту, то він перетвориться в борщ.

Покроковий рецепт

Куряче філе необхідно розрізати на дрібні кубики і закинути в каструлю з підсоленою водою, поставити на повільний вогонь і варити протягом двадцяти хвилин.

Картоплю необхідно очистити і ретельно промити в проточній воді. Його слід нарізати невеликими кубиками або шматочка, не має великого значення. Додати нарізану картоплю в каструлю з курячим філе, варити ще протягом десяти хвилин.

Цибуля очистити від лушпиння і нашаткувати дрібними кубиками. Моркву очистити від шкірки і потерти на крупній тертці. На заздалегідь розігріту сковороду з рослинним маслом додаємо цибулю з морквою. Обсмажити до золотистого кольору, періодично помішуючи.

Буряк необхідно очистити і ретельно промити. Натерти головки буряків на крупній тертці, додати натерту буряк до засмажки і тушкувати протягом п’яти хвилин.

До засмажки додати томат, я використовую домашній (власного приготування), але його можна легко замінити покупної томатною пастою, її потрібно п’ять столових ложок. Все це необхідно помішувати, щоб уникнути пригорання.

Томат обсмажити до випарювання соку, коли сік випарується з сковороди, тоді слід засмажку додати в каструлю. Варити протягом десяти хвилин.

Борщ краще всього подавати зі сметаною і свіжою булочкою. Приємного апетиту!