Запечена курка з золотистою скоринкою до святкового столу

Запечена курка з золотистою скоринкою до святкового столу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ви ще не знаєте, що приготувати до різдвяного столу або урочистого заходу? Тоді сідайте зручніше, беріть ручку і кулінарну книгу, записуйте необхідні інгредієнти.

Інгредієнти

курка – 1 кг 300 г
соєвий соус – 2 ст. л.
сметана – 1 ст. л жирність сметани не має значення
сіль – 0,5 ч. л.
перець чорний мелений – 5 г
цибуля ріпчаста – 1 шт.
зелень – за смаком для подачі

Як приготувати Запечена курка з золотистою скоринкою до святкового столу